V. Arrabona Állásbörze

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum is részt vett 2022.03.25-én az ETO Parkban megrendezett állásbörzén.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztatást nyújtottunk a Győri Járási Foglalkoztatási Paktum által álláskeresőknek, vállalkozás indítását tervezőknek és munkáltatóknak kínált támogatási eszközökről. Az érdeklődők megismerhették a Paktum szolgáltatásait, valamint a támogatások igénybevételének feltételeit.

Kiállítókkal telt meg pénteken az ETO Park, az immár ötödik Arrabona Állásbörzére a korábbinál is több cég érkezett, hogy közel 400 állásajánlattal csábítsa az embereket.

A program főszervezője szerint a személyes találkozás jóval többet ér, mint egy beadott önéletrajz, a találkozás a jövendőbeli munkaadóval általában sikeres vállalkozásnak bizonyul. „Az a hitvallásunk, hogy a személyes találkozás jóval többet ér, mint egy önéletrajz, talán ez a börzénk sikerének egyik titka, hiszen évről-évre egyre több kiállító és látogató is érkezik az ETO Parkba” – mondta Battyányi Csaba, az Arrabona Állásbörze főszervezője.

Az állásbörzén már visszajáró vendég Gyárváros önkormányzati képviselője is. Hajtó Péter örül neki, hogy népszerű a program, érezhető, hogy fejlődik a város és fejlődik az ETO Park is. Ez sok álláslehetőséget biztosít most és a jövőben is, fogalmazott a képviselő. „Szimbolikus a helyszín, hiszen fejlődik az ETO Park, ahol az Aldi az első betelepülő, de ugyanez mondható el Győrről is, hiszen Simon Róbert Balázs és Kara Ákos országgyűlési képviselők hathatós segítségével, komoly kormányzati támogatással bővítjük az ipari parkot, ahol újabb cégek települhetnek le, rengeteg új munkahelyet teremtve ezzel” – hangsúlyozta Hajtó Péter. „Szerencsére a városban régóta nagyon alacsony a munkanélküliség, de a sok álláslehetőségnek köszönhetően a munkavállalók válogathatnak és megkérhetik a munkájuk árát” – emelte ki az önkormányzati képviselő. Ha a munkavállalóknak jól megy, akkor jól megy Győrnek is, ezért is van komoly létjogosultsága az Arrabona Állásbörzének, itt Gyárvárosban” – zárta Hajtó Péter.

Forrás Győr+

 

 

 

 

 

További híreink

Informatikai kisokos

A kisokos egyéni, mikro- és kisvállalkozások számára infokommunikációs eszközök (szoftver/hardver) használatának elsajátítását, alkalmazását támogatja, a költséghatékonyan bevezethető szoftverekre hívja fel a figyelmet.

Tájékoztató a győri szakképzésről

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum keretében elkészültek az egész életen át tartó tanulás terjesztését, a jelenlegi szakképzési rendszer változásainak bemutatását célzó kisfilmek,