„Új kihívások és innovatív megoldások a foglalkoztatás területén” című szakmai rendezvény

A szakmai rendezvény a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán valósult meg, 2022. június 15-én. Olyan támaterületek kerültek bemutatásra a szakmai közönségnek, amik innovatív megoldásokat jelenthetnek a foglalkoztatás területén. Az érdeklődők megismerhették a home office hatékony megoldásait, a humánerőforrásmenedzsment kihívásait a digitális korban,  tájékoztatást kaptak a pályaorientációs tevékenységekről a Győri járásban, jó gyakorlatokat hallhattak a témában, valamint ismertetésre kerültek a műszaki természettudományos pályaorientáció eredményei az Európai Unióban és Magyarországon.

 

További híreink

Informatikai kisokos

A kisokos egyéni, mikro- és kisvállalkozások számára infokommunikációs eszközök (szoftver/hardver) használatának elsajátítását, alkalmazását támogatja, a költséghatékonyan bevezethető szoftverekre hívja fel a figyelmet.

Tájékoztató a győri szakképzésről

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum keretében elkészültek az egész életen át tartó tanulás terjesztését, a jelenlegi szakképzési rendszer változásainak bemutatását célzó kisfilmek,