Paktum workshop

 

 

TOP-6.8.2-15-GY1-2016-00001 azonosítószámú „Helyi foglalkoztatási együttműködések a győri járásban” című projekt keretében 2019 szeptemberében kétnapos Paktum workshopot szerveztünk a Győr- Moson- Sopron megyében működő Paktummal foglalkozó kollégák részére.

Workshop első napján a megyei paktumok és benne dolgozó kollégák bemutatkozása, megismerése valamint a jó gyakorlatok  megosztása került a középpontba. Délelőtt előadások, délután pedig kerekasztal  beszélgetések formájában valósultak meg. A rendezvényen részt vett Dr. Garami Erika a Pénzügyminisztérium Foglalkoztatási Szolgálat Főosztály munkatársa.
Második nap témája a  Konzorciumi tagok közötti együttműködések fejlesztése volt,  Bognár Nándor szupervízor, tréner segítségével.

Workshop galéria elérhető itt.

További híreink

Informatikai kisokos

A kisokos egyéni, mikro- és kisvállalkozások számára infokommunikációs eszközök (szoftver/hardver) használatának elsajátítását, alkalmazását támogatja, a költséghatékonyan bevezethető szoftverekre hívja fel a figyelmet.

Tájékoztató a győri szakképzésről

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum keretében elkészültek az egész életen át tartó tanulás terjesztését, a jelenlegi szakképzési rendszer változásainak bemutatását célzó kisfilmek,