Ingyenes belépési lehetőség álláskeresők számára a Mobilisbe

Mobilis Győr társadalmi felelősségvállalása keretében 2019. június 5-től ingyenes belépést biztosít álláskeresők számára.

Az álláskeresők ingyenesen próbálhatják ki a Mobilis egyedülálló interaktív játszóterének közel 70 egyedi, szórakoztatva tanító eszközét és részt vehetnek a látványos természettudományos kísérleti bemutatókon.

További szolgáltatásként a Mobilis foglalkoztatási tanácsadója hetente egyszer ingyenes próbatanácsadást tart álláskeresők számára. A konzultáció során  a tanácsadó tájékoztatást nyújt a régióban keresett szakmákról, az aktuálisan elérhető támogatásokról, segít feltérképezni az álláslehetőségeket és szükség estén támogatást nyújt a jelentkezési anyag összeállításában, az interjúra történő felkészülésben.

A június hónapban tervezett tanácsadói beszélgetések időpontjai megtalálhatók a Mobilis honlapján: http://mobilis-gyor.hu/aktualis-programok/ingyenes-mobilis-latogatas-allaskeresoknek

Az ingyenes belépés feltétele az aktív álláskereső státuszt igazoló (aktuális dátumbejegyzést tartalmazó) Álláskeresők kiskönyve helyszíni felmutatása.

 

További híreink

Informatikai kisokos

A kisokos egyéni, mikro- és kisvállalkozások számára infokommunikációs eszközök (szoftver/hardver) használatának elsajátítását, alkalmazását támogatja, a költséghatékonyan bevezethető szoftverekre hívja fel a figyelmet.

Tájékoztató a győri szakképzésről

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum keretében elkészültek az egész életen át tartó tanulás terjesztését, a jelenlegi szakképzési rendszer változásainak bemutatását célzó kisfilmek,