II. Arrabona Állásbörze

Győri Járási Foglalkoztatási Paktum  is képviseltette magát az 2019. szeptember 20.-án  megrendezésre kerülő II. Arrabona Állásbörzén. Megjelenés célja, a Paktum népszerűsítése mint a  kiállító mint pedig a rendezvényre kilátogató Munkáltatóknak, valamint  a TOP -6.8.2 projekt nyújtotta támogatási lehetőségek ismertetése az Állásbörzén megjelenő leendő célcsoporttagok számára.

Közel  50 kiállító, közöttük munkáltatók és szolgáltatás vagy információ nyújtó szervezetek várták az érdeklődőket. A rendezvény célcsoportjai: munkanélküliként álláskeresők, váltáson gondolkodók, kismamák, nyugdíjasok, középiskolai vagy egyetemi végzős fiatalok. A rendezvényen közel 1100 látogató vett részt.

További híreink

Informatikai kisokos

A kisokos egyéni, mikro- és kisvállalkozások számára infokommunikációs eszközök (szoftver/hardver) használatának elsajátítását, alkalmazását támogatja, a költséghatékonyan bevezethető szoftverekre hívja fel a figyelmet.

Tájékoztató a győri szakképzésről

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum keretében elkészültek az egész életen át tartó tanulás terjesztését, a jelenlegi szakképzési rendszer változásainak bemutatását célzó kisfilmek,