Így poroljuk le hosszú idő után az önéletrajzunkat!

Ha hosszú idő után először keresünk állást, érdemes az önéletrajzunkat az aktuális trendekhez igazítva frissíteni, nem csak hozzáírni a legutóbbi munkatapasztalatunkat. De hogyan tudunk olyan önéletrajzot készíteni, ami egyszerre informatív, dizájnos és reprezentálja a személyiségünket?

A cél a fontos

Önéletrajz készítésénél az első lépés mindig az, hogy eldöntsük, milyen állást szeretnénk megpályázni. „Abból kell mindig kiindulni, hogy mi a cél és ehhez milyen eddigi tapasztalataink és kompetenciáink vannak. Azt kell kiemelni az önéletrajzban, ami releváns a megpályázni kívánt pozícióhoz” – vázolja fel a szakember. – „Egy modern sablont érdemes használni, melynek segítségével nagyon szép önéletrajzokat lehet összeállítani.”

A teljes cikk elolvasható itt.

További híreink

Informatikai kisokos

A kisokos egyéni, mikro- és kisvállalkozások számára infokommunikációs eszközök (szoftver/hardver) használatának elsajátítását, alkalmazását támogatja, a költséghatékonyan bevezethető szoftverekre hívja fel a figyelmet.

Tájékoztató a győri szakképzésről

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum keretében elkészültek az egész életen át tartó tanulás terjesztését, a jelenlegi szakképzési rendszer változásainak bemutatását célzó kisfilmek,