Így dolgozunk a járvány után

Ha a COVID elleni tömeges védőoltásokkal eljön az „új normális”, az nem jelenti a régi munkavégzés teljes visszatérését. Amerikai szakértők az irodától távoli munka új megoldásait villantották fel. Például lesz avatarunk a meetingen, jegyzetelhetünk közös virtuális táblára. Pillantás a közeljövőbe.

A munkavégzésben használt technológiák fejlődést jelentősen meggyorsította a koronavírus-járvány. Ez a változás pedig várhatóan nem fog leállni akkor sem, ha az oltások következtében elérkezik az „új normális” ideje. Ez azt is jelenti, ahogy sok HR vezetőtől is hallhattuk az elmúlt időszakban, hogy nem lesz automatikus a visszatérés az irodákba. Számos helyen megtartják, legalább a hét néhány napján a home office-t, van ahol felesben fog működni a rendszer, és a világból olyan hírek is érkeztek, hogy lesz, ahol hosszabb távon sem lesz egyáltalán visszatérés. Így a távoli együttműködés eszközeinek fejlesztése a szervezeti hatékonyság és a mindennapi működés szempontjából egyaránt kulcskérdés lesz.

Cikk folytatása elérhető itt.

További híreink

Informatikai kisokos

A kisokos egyéni, mikro- és kisvállalkozások számára infokommunikációs eszközök (szoftver/hardver) használatának elsajátítását, alkalmazását támogatja, a költséghatékonyan bevezethető szoftverekre hívja fel a figyelmet.

Tájékoztató a győri szakképzésről

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum keretében elkészültek az egész életen át tartó tanulás terjesztését, a jelenlegi szakképzési rendszer változásainak bemutatását célzó kisfilmek,