Állásinterjú egy pszichológus szemével

Miért fontos, hogy felkészüljünk az állásinterjúra, és hogyan tehetjük meg ezt hatékonyan? Hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat?

A személyes bemutatkozás az álláskeresési folyamat egyik legfontosabb és egyben legnagyobb kihívást jelentő lépcsőfoka. A sikeres pályázat nem kizárólag a kompetenciáinkon múlik, hanem azon, hogy hogyan tudjuk képviselni magunkat, hogyan tudjuk kommunikálni a tapasztalatainkat, képességeinket. Hiába jó szakember valaki, ha elvérzik stresszes helyzetben, valószínűleg nem rá fog esni a választás.

Folytatás elérhető a https://www.profession.hu/cikk/allasinterju-egy-pszichologus-szemevel?fbclid=IwAR0sb6RML34VqFLPiIdpxTxxx5o34Cg2kh4pZzisci8fLORRbL6taE4ab8c oldalon.

További híreink

Informatikai kisokos

A kisokos egyéni, mikro- és kisvállalkozások számára infokommunikációs eszközök (szoftver/hardver) használatának elsajátítását, alkalmazását támogatja, a költséghatékonyan bevezethető szoftverekre hívja fel a figyelmet.

Tájékoztató a győri szakképzésről

A Győri Járási Foglalkoztatási Paktum keretében elkészültek az egész életen át tartó tanulás terjesztését, a jelenlegi szakképzési rendszer változásainak bemutatását célzó kisfilmek,